Inici Nota legal
Nota legal Imprimeix

El present avís legal regula l'ús del servei del portal d'Internet http://www.netcatsl.com propietat de l'empresa NETCAT SERVEIS DE NETEJA, S.L. amb domicili al carrer Marina, nº 8 de Tortosa (Tarragona) amb CIF B43701077, inscrita al Registre Mercantil de Tarragona, tomo: 1815 de Societats Foli.187 Full T-25421 .

CONDICIONS D'ÚS.

L'ús del lloc web http://www.netcatsl.com es regeix per les normes establertes en aquest avís legal. La utilització de l'esmentat lloc web suposa que vostè accepta aquestes condicions d'ús.

Contingut i ús.

L'Usuari queda informat, i accepta, que l'accés a la present web no suposa, de cap manera, l'inici d'una relació comercial o d'altre tipus amb NETCAT SERVEIS DE NETEJA.

NETCAT SERVEIS DE NETEJA, S.L. es reserva el dret d'efectuar sense previ avís les modificacions que es considerin oportunes a la seva web, podent canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que es presten com la forma en la que aquests es presentin o localitzin en els seus servidors.

Política de Privacitat. Protecció de dades.

Les dades de caràcter personal que puguin ésser facilitades a NETCAT a través de la seva web, s'incorporaran a un fitxer anomenat "Contactes", responsabilitat de NETCAT, amb la finalitat de gestionar-lo i informar de les noves promocions de la nostra empresa, d'acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

L'Usuari garanteix que les dades personals facilitades a l'empresa són certes i correctes, fent-se responsable de comunicar-ne qualsevol modificació.

Podran exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició dirigint-se per escrit a:

NETCAT Carrer Marina, nº 8 43500 Tortosa (Tarragona)

Per exercir aquests drets i en compliment de la Instrucció 1/1998, de 19 de gener, de l'Agència de Protecció de Dades, és necessari que vostè acrediti la seva personalitat jurídica davant NETCAT mitjançant l'enviament d'una fotocòpia del Document Nacional d'Identitat o qualsevol altre mitjà vàlid en Dret.

Drets de Propietat Intel•lectual.

 1. Tots els continguts del lloc web http://www.netcatsl.com (incloent-hi, sense caràcter limitador, bases de dades, imatges i fotografies, dibuixos, gràfics i arxiu de text) són propietat de NETCAT o dels proveïdors de continguts, havent estat, en aquest últim cas, objecte de llicència o cessió per part seva, i estant protegits per les normes nacionals o internacionals de propietat intel•lectual. La recopilació, disseny, ordenació i muntatge de tot el contingut del lloc web és propietat exclusiva de NETCAT i es troba protegit per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel•lectual.
 2. Les marques, rètols, signes distintius o logos de la web referenciada són titularitat de NETCAT, així com els textos, dades i dibuixos gràfics; o bé, són titularitat de les entitats proveïdores d'informació, no podent ésser objecte d'ulterior modificació, còpia, transformació, alteració, reproducció, adaptació o traducció per part de tercers, sense l'expressa autorització per part del titular de dit contingut. La posada a disposició dels textos o la concessió d'un dret d'explotació, reproducció, difusió, transformació, distribució, o transmissió al seu favor, diferent del dret d'ús que comporta d'utilització legítima de la web.

Manifestacions.

 1. NETCAT manifesta que aquest lloc web disposa de la tecnologia adequada per permetre l'accés i utilització de la mateixa. No obstant, no es responsabilitza per la eventual existència de virus o altres elements nocius, introduïts per qualsevol mitjà o per tercers, que puguin produir alteracions en els seus sistemes informàtics.
 2. El lloc web http://www.netcatsl.com podria contenir inexactituds, omissions rellevants, imprecisions o errades. L'Usuari que hi accedeix exonera a NETCAT de qualsevol responsabilitat en relació a la fiabilitat, utilitat o falses expectatives que aquesta web pogués produir-li.
 3. Així mateix, aquesta web no utilitza “cookies” ni altres mitjans tècnics que permetin identificar els usuaris, ni conèixer dades relatives a la seva navegació.

Limitació de responsabilitat.

 1. NETCAT no ofereix garanties de cap tipus quant al funcionament de la present web o la informació continguda en aquesta, ni es farà responsable dels danys ocasionats o perjudicis, de qualsevol tipus, que es puguin derivar del seu ús.
 2. Així mateix, NETCAT exclou tota responsabilitat per la licitud, contingut i qualitat de les dades i informacions ofertes per terceres entitats a través d'aquest web.

Enllaços hipervincles.

 1. Els titulars d'altres llocs web que desitgin crear un hipervincle a www.netcatsl.com es comprometen a no realitzar manifestacions falses, inexactes o incorrectes, que puguin induir a una errada o en general, que siguin contràries a les lleis.
 2. Els titulars dels altres llocs web que desitgin crear un hipervincle a www.netcatsl.com es comprometen, així mateix, a no establir hipervincles amb llocs web que continguin continguts, manifestacions o propaganda de caràcter racista, xenòfoba, pornogràfica, d'apologia del terrorisme i, en general, que puguin perjudicar el bon nom o la imatge de NETCAT.
 3. La inclusió d'hipervincles a www.netcatsl.com no implica necessàriament que NETCAT. mantingui relacions mercantils o vincles associats amb el titular de la web en la que s'estableixi l'enllaç.
 4. La presència d'hipervincles té una finalitat merament informativa, motiu pel qual NETCAT no es responsabilitza ni atorga cap garantia respecte a la comercialitat, idoneïtat, qualitat, característiques, procedència, comercialització o qualsevol altre aspecte de les informacions i/o productes i/o serveis que ofereixin a través del lloc web referenciat.

Legislació aplicable.

Amb caràcter general les relacions entre NETCAT i els usuaris del seus serveis telemàtics, presents en la web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyola i catalana.

Dades de contacte:
NETCAT SERVEIS DE NETEJA, S.L.
C/ Marina, nº 8
43500 Tortosa
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la
Telèfon i Fax: 977 44 66 54

 
Contacteu amb Netcat


Netcat S.L. Serveis de neteja


C/Marina 8, baixos
Tortosa 43500

netcat sl emailinfo@netcatsl.com
netcat sl telèfon630 915 221
netcat sl fax977 446 654